Για την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου αναβάλλεται η Διάσκεψη των Προέδρων - που ήταν προγραμματισμένη αρχικά για την Πέμπτη 03 Νοεμβρίου και κατόπιν για αύριο, Δευτέρα - με αντικείμενο την εκλογή των μελών του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ).

Ως λόγος αναβολής φέρεται η πραγματοποίηση των απαιτούμενων διαδικασιών αλλαγής της σύνθεσής του αποφασίζοντος οργάνου (Διάσκεψη των Προέδρων), δηλαδή η εκλογή νέου Προέδρου στη Διαρκή Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων μετά την υπουργοποίηση του νυν Προέδρου της, Κώστα Γαβρόγλου. (σ.σ. Η Διάσκεψη των Προέδρων αποτελείται από τον Πρόεδρο και τους Αντιπροέδρους της Βουλής, τους διατελέσαντες Προέδρους της Βουλής εφόσον έχουν εκλεγεί Βουλευτές, τους Προέδρους των Διαρκών Επιτροπών, τον Πρόεδρο της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας, τους Προέδρους των Κοινοβουλευτικών Ομάδων και έναν εκπρόσωπο των ανεξάρτητων Βουλευτών, εφόσον οι τελευταίοι είναι τουλάχιστον πέντε).

Να σημειωθεί πως πρόκειται για την έκτη κατά σειρά συνεδρίαση με το συγκεκριμένο αντικείμενο. Ως ώρα έναρξής της έχει οριστεί η τρίτη μεσημβρινή (3 μ. μ). 

Κυριακή Παπαναστασίου
Συντάκτης: Κυριακή Παπαναστασίου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.