Την ανησυχία του πως η καθυστέρηση της αξιολόγησης θα οδηγήσει σε νέα, επίπονα μέτρα για την ελληνική κοινωνία εξέφρασε σε σημερινή συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM ο βουλευτής της ΝΔ, κ. Μ. Βαρβιτσιώτης. 

«Η αξιολόγηση φαίνεται να πηγαίνει από αναβολή σε αναβολή. Η αρχική διάρθρωση του προγράμματος προέβλεπε κλείσιμο της πρώτης αξιολόγησης από το Νοέμβριο του 2015, ενώ οι δεύτερη έπρεπε να γίνει το καλοκαίρι του 2016. Οι καθυστερήσεις ποτέ δεν φέρνουν καλό αποτέλεσμα», δήλωσε ο κ. Μ. Βαρβιτσιώτης ενώ παράλληλα τόνισε:

«Καμία από τις υποτιθέμενες κόκκινες γραμμές της κυβέρνησης δεν βλέπουμε να έχει κρατηθεί, ενώ δεν καταλαβαίνουμε πως η καθυστέρηση ωφελεί τους πολίτες, οι οποίοι στο τέλος στερούνται το όποιο προσδοκόμενο όφελος. Οποιαδήποτε καθυστέρηση στο τέλος ισοδυναμεί με μια νέα επώδυνη συμφωνία, με νέους φόρους, νέες περικοπές, νέες μειώσεις σε μισθούς, συντάξεις και επιδόματα. Δεν καταλαβαίνω το λόγο της καθυστέρησης! Ο κ. Α. Τσίπρας επιχειρεί να μας θέσει πολιτικό δίλημμα, αν μας αρέσει ή όχι το ΔΝΤ, τη στιγμή που ο ίδιος το κάλεσε να συμμετάσχει στο πρόγραμμα; Ειλικρινά δεν αντιλαμβάνομαι ποιος ωφελείται από αυτή την καθυστέρηση».

Συντάκτης: Γιάννης Πετρόπουλος Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.