"Δεν είναι καθόλου σοφό να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, γιατί μπροστά μας θα βρούμε τα παλούκια", αναφέρει σε σημερινή της ανακοίνωση η Ένωση Κεντρώων, ενώ υποστηρίζει ότι "πρέπει να σταματήσει η χάβρα των Ιουδαίων που επικρατεί αυτή τη στιγμή στο στρατόπεδο της κυβέρνησης, όσον αφορά την πορεία της αξιολόγησης και αν θα πρέπει να παραμείνει ή όχι το ΔΝΤ στο ελληνικό πρόγραμμα". 

Η Ένωση Κεντρώων στην ανακοίνωσή της προτείνει επίσης "να συμφιλιωθούμε με την άποψη πλήρους συμφωνίας πριν και μετά το έτος 2018, η οποία θα πρέπει να περιλαμβάνει το ασφαλιστικό, τις συντάξεις, τα εργασιακά, και όποια άλλα μέτρα ενδεχομένως να χρειαστούν". 

Τέλος, η ανακοίνωση αναφέρει ότι η Ένωση Κεντρώων "δεν έχει ψηφίσει μνημόνιο έως τώρα, ούτε είναι διατεθειμένη να το κάνει στο μέλλον. Η αντιμετώπιση των παθογενειών, η μείωση των υψηλών συντάξεων και το κόψιμο των πολλαπλών, η εκτόπιση των αργόμισθων από τις ΔΕΚΟ, τους δήμους και το Δημόσιο, αυτά αντιλαμβανόμαστε εμείς ως μέτρα, και όχι η μείωση μισθών και συντάξεων και η επιβολή φόρων, όπως εννοούν ο κ. Τσίπρας και ο κ. Μητσοτάκης ". 

Συντάκτης: Γιάννης Πετρόπουλος Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.