Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε σήμερα τον Κωστή Χατζηδάκη, όταν Τούρκοι χάκερς μπήκαν στο λογαριασμό του και ανήρτησαν συνθήματα υπέρ του Ερντογάν και κατά των ευρωπαϊκών χωρών.

Η κρίση που ξέσπασε μεταξύ Τουρκίας και Ευρώπης επεκτάθηκε στο διαδίκτυο όταν Τούρκοι χάκερς παραβίασαν σήμερα λογαριασμούς Twitter μεγάλων ειδησεογραφικών μέσων και πολιτικών παραγόντων της δυτικής Ευρώπης, αναπαράγοντας συνθήματα και σύμβολα υπέρ της Τουρκίας και του Ερντογάν, αλλά και υβριστικές αναφορές ενάντια στην Ολλανδία και άλλες ευρωπαϊκές χώρες που πρωταγωνιστούν στην ευρω-τουρκική κόντρα.

Θύμα έπεσε και ο Έλληνας αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης, στο λογαριασμό του οποίου στο twitter εμφανίστηκαν σήμερα συνθήματα υπέρ του Ταγίπ Ερντογάν αλλά και άλλα, όπως «Ναζί – Ολλανδία», «Ναζί – Γερμανία» κλπ.

Οι συνεργάτες του αντιπροέδρου της ΝΔ τον ενημέρωσαν κι αφού έσβησαν τις αναρτήσεις, ο ίδιος ανέβασε το εξής tweet στο προφίλ του:

«Τούρκοι χάκερς χρησιμοποίησαν και το λογαριασμό μου στο twitter! Δεν νομίζω όμως να πίστεψε κανείς ότι ανεβάζω συνθήματα υπέρ του Ερντογάν!».

 

Γ. Δ.