Πλήθος σωματείων, φοιτητικών συλλόγων, πολιτικών οργανώσεων και άλλων συλλογικοτήτων συμμετείχαν στις συγκεντρώσεις και την πορεία προς τη βουλή σήμερα, μέρα της 24ωρης απεργίας που είχαν προκηρύξει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ. Απεργοί από όλους τους κλάδους, άνεργοι και συνταξιούχοι διαδήλωσαν ενάντια στην επίθεση στα εργασιακά τους δικαιώματα.

Στις 10:30 ξεκίνησε η μαζική συγκέντρωση του ΠΑΜΕ και των φοιτητικών συλλόγων που συσπειρώνονται στο Μέτωπο Αγώνα Σπουδαστών στην Ομόνοια που με πορεία κατευθύνθηκε προς τη Βουλή, ενώ η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ πραγματοποίησαν τη συγκέντρωσή τους στο Πεδίον του Άρεως στις 11:00. Μαζική ήταν και η συγκέντρωση της πρωτοβουλίας πρωτοβάθμιων σωματείων για τον συντονισμό στο Μουσείο. Σωματεία και πολιτικές οργανώσεις κατευθύνθηκαν και πάλι προς τη Βουλή.

Η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία συνεχίζει τις κινητοποιήσεις της. Προχωράει με νέα απεργία μέχρι το πρωί της Κυριακής και συγκέντρωση αύριο Παρασκευή στις 10:00 στο χώρο απέναντι από τον Αγ. Διόνυσο.

Συντάκτης: Αρχοντούλα Βαρβάκη Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.