Στο πλαίσιο της θεματικής παρουσίασης «Τέσσερις εποχές στο Μουσείο της Ακρόπολης» οι επισκέπτες μπορούν να προσεγγίσουν τους Πρώιμους χρόνους (κάθε πρώτο Σάββατο του μήνα), τον 6ο αιώνα π.Χ.  (κάθε δεύτερο Σάββατο του μήνα), τον 5ο αιώνα π.Χ. (κάθε τρίτο Σάββατο του μήνα) και τους ελληνιστικούς και αυτοκρατορικούς χρόνους (κάθε τέταρτο και πέμπτο Σάββατο του μήνα). «Κάθε Σάββατο στη 1 μ.μ. οι επισκέπτες έρχονται σε επαφή με τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε σήμερα το ιστορικό παρελθόν μέσα από τέσσερις εποχές.»

Η παρουσίαση διαρκεί 60 λεπτά. Οι εγγραφές γίνονται τις μέρες των παρουσιάσεων στο γραφείο πληροφοριών στην είσοδο του μουσείο με απαραίτητη προϋπόθεση το εισιτήριο γενικής εισόδου (5 ευρώ). 40 επισκέπτες μπορούν να παρακολουθήσουν κάθε παρουσίαση και τηρείται σειρά προτεραιότητας. Σημείο συνάντησης με τον Αρχαιολόγο-Φροντιστή: Στο γυάλινο δάπεδο στο ισόγειο του Μουσείου. (8/4- 18/6)

 

Συντάκτης: Αρχοντούλα Βαρβάκη Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.