Αγαπητό ημερολόγιο,

Αυτές τις μέρες είδα πάρα πολύ τον κύριο Τραμ στην τηλεόραση και μου φαίνεται ότι έχει ομορφύνει ο Αλέξης και ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κύριος Τραμ είχε κάνει μάλλον παλιά αυτό το τσάλενζ με τους κουβάδες και τα παγάκια που τα χύνανε πάνω στα κεφάλια τους, αλλά πήρε τον κουβά της δούλας και είχε μέσα και χλωρίνη. Και μετά, επειδή του έπεσε η φράντζα, αγόρασε ένα μαλλί της γριάς από το Λούνα Παρκ, το έστειλε να του το χτενίσουνε σε κάποιο κιντεργκάρντεν έξω από την αυτοκρατορία του και να του το βάψουνε με κίτρινες νερομπογιές, για να μοιάζει με τα μαλλιά που του είχανε μείνει γύρω γύρω και το κόλλησε από πάνω με γιούχου. Στα νηπιαγωγεία έχουνε το κνόου χάου σ’ αυτά, γιατί κολλάνε κάθε χρόνο πολλά μαλλιά και μούσια σε πολλούς αγιοβασίληδες και σκιάχτρα.

Από τη μέρα πάντως που βγήκε ο κύριος Τραμ, όλα τα νηπιαγωγάκια στο νηπιαγωγείο που είναι δίπλα από το δικό μας σχολείο και πήγαινα κι εγώ, έχουνε αρχίσει και παχαίνουνε, γιατί η κυρία Μαρία η δασκάλα τους έχει τυπώσει μία προεκλογική του αφίσα και τους λέει … άμα δε φάνε αυτά που τους έχει βάλει η μαμά τους στο τάπερ, θα έρθει ο κύριος Ντόναλντ για δάσκαλος. Και αυτό δεν παλεύεται, γιατί αυτά ξέρανε κιόλας το Ντόναλντ Ντακ, κι άμα ξαφνικά ο Ντόναλντ γίνεται Τραμ, είναι παιδικό τραύμα. Αυτό το είχα πάθει εγώ πριν δυο χρόνια που ήμουνα πρωτάκι και ο Ντόναλντ που ήξερα, είχε γίνει Ντόναλντ Τουσκ.

Τον κύριο Τραμ, τον ψηφίσανε οι Αμερικάνοι, για να γίνει πρόεδρος και να είναι κανονικά κακός με όλα του τα κακά. Δηλαδή να μη θέλει τους ξένους, να διώχνει τους μαύρους και τους μελαχρινούς που εμένα μου αρέσουνε πολύ, να δίνει όπλα σε όποιον θέλει να σκοτώσει, για να αισθάνεται ασφάλεια και δύναμη, να αρπάζει τα γατάκια που έχουν οι γυναίκες, να κάνει όποτε του έρθει πόλεμο και άλλα. Αυτό είναι πολύ ευγενικό από την πλευρά των Αμερικάνων και τους ευχαριστώ εγώ πάρα πολύ, γιατί – πιο πριν – βάζανε πρόεδρο που δε φαινότανε ότι ήτανε κακός, κι όταν έκανε κακά πράματα, ήτανε παιδικό τραύμα. Ενώ άμα όλα είναι όπως φαίνονται, είναι απλό τραύμα. Και μάλλον γι’ αυτό δε βγήκε η κυρία Χίλαρι, για να μην πάθουν παιδικό τραύμα από την κακοσύνη της αυτοί που την προτιμάγανε. Πριν από τον κύριο Τραμ ήτανε ο κύριος Ομπάμας που είχε όλο του το χρώμα και φαινότανε πάάάάρα πολύ καλός. Τόσο πάρα πολύ καλός που οι Αμερικάνοι φτάσανε να προτιμήσουνε τον κανονικό κακό. Αυτό φοβάμαι μην το πάθουμε κι εμείς καμιά ώρα. Και ούτε ο Κυριάκος φαίνεται κανονικός κακός. Κανονικός χαζός, όπως ήτανε και ο κύριος Μπους Τζούνιορ, φαίνεται. Άρα ποιος μένει για κανονικός κακός; Ο τρίτος κατά σειρά… Μπρρρρρρρ……

Αυτός ο κύριος Ομπάμας τώρα είναι ξεπεσούρας, ληγμένος, ΠΑΣΟΚ και Σταύρος Θεοδωράκης σε μία συσκευασία, δέλτα εθνική, πολύ χάλια, αλλά θα έρθει επίσκεψη στην Αθήνα και ο μπαμπάς μου λέει ότι θα κλείσουνε την πόλη, μην πάθει τίποτα. Και έχουνε έρθει 500 πράκτορες 007 στην Αθήνα. Που άμα έχουνε έρθει 500 για τον ξεπεσούρα, πόσοι υπάρχουνε δηλαδή; Πρέπει να έχει μία παραπάνω πολιτεία η Αμερική, όλο πράκτορες. Ή λίγο λέω; Και θα έχει και πάρα πολλούς Έλληνες αστυνόμους και άμα πας να πας εκεί που πάει, θα σου βουτήξουνε το γατάκι που λέει και ο κύριος Τραμ.

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν τον αφήνουνε στην τύχη του, να πάει σε κανένα χοτ σποτ να κάτσει με τους άλλους πρόσφυγες κι άμα θέλει ας πουλήσει και dvd που του πάει. Όμως ο παππούς λέει ότι τον περιμένουνε να πει κάτι πολύ σπουδαίο. Δεν καταλαβαίνω. Δηλαδή τότε που βγήκε ο Αλέξης, υπήρχε περίπτωση να περιμένουνε όλοι με αγωνία να πει κάτι σπουδαίο ο Σαμαράς; Κάτι μου λέει εμένα τώρα ότι θα έρθει ο Ομπάμας και θα βήξει, θα ξεροβήξει και θα πει: «Καλησπέρα!»

Εκτός άμα είναι πρωί…

E-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισαγάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Top