Ο Κυριάκος μας είναι ιχθύς.

Γεννήθηκε στις 4 Μαρτίου το 1968.

Σαν κάθε ψαράκι που σέβεται τον εαυτό του, δείχνει και είναι αιθεροβάμων. Το διαπεραστικό βλέμμα που δεν καταλαβαίνεις πού ακριβώς κοιτάζει (τον τοίχο απέναντι ή το μέλλον) οφείλεται στην υπερευαίσθητη και φαντασιόπληκτη φύση του. Δεν είναι ότι δεν δίνει σημασία στην πραγματικότητα, απλώς προτιμά τον φανταστικό κόσμο μέσα στο κεφάλι του.

Από τα πρώτα πράγματα που θα διαβάσει κανείς για το ζώδιο των ιχθύων, είναι ότι δεν τους ταιριάζουν οι ηγετικές θέσεις καθώς στερούνται αυτοπειθαρχίας και αυτοπεποίθησης. Προτιμούν την καθοδήγηση: επαγγελματικά, πνευματικά αλλά και ερωτικά. Για να μιλήσουμε με ορολογία «50 αποχρώσεων του γκρι», θα έλεγε κανείς ότι πρόκειται για *submissive άτομα, που επιθυμούν περισσότερο από τον μέσο όρο μια δεσποτική φυσιογνωμία για να τους καθοδηγήσει.

Ο κ. Μητσοτάκης συγκεκριμένα, δεν έχει λόγο ανησυχίας καθώς είχε την τύχη να γεννηθεί σε οικογένεια κολoσσό με δυνατότητα παροχής στον μικρό Κυριάκο, όλης της καθοδήγησης που χρειαζόταν. Αν καταφέρει να γίνει βεζίρης στη θέση του Αλέξη, (ως κλασσικός Έλληνας, στην ώριμη πλέον ηλικία των 49 μόλις ετών) σαφώς θα απογαλακτιστεί από το -αν μη τι άλλο- δεσποτικό οικογενειακό περιβάλλον, για να λάβει όλες τις απαραίτητες κατευθυντήριες από την… κομισιόν!

Στις προβλέψεις για το 2017, διαβάζουμε ότι από την ημέρα των γενεθλίων του, στις 4 Μαρτίου, έχει ανάδρομη Αφροδίτη, γεγονός που ορίζει μια δυσκολία στην κατά τα λοιπά αψεγάδιαστη επικοινωνία του ζωδίου. Έρχονται ωστόσο μεγάλες αλλαγές στην… καριέρα του, ενώ από τον Ιούνιο ως τον Νοέμβριο, ο ανάδρομος Ποσειδώνας θα βοηθήσει τα (ξε)καθαρίσματα, εντός και εκτός Εξαρχείων (!) Στον οικονομικό τομέα, τα πράγματα για την ώρα δεν είναι ιδιαιτέρως ευνοϊκά ενώ καλό είναι να αποφεύγονται τα στοιχήματα, ειδικά σε ό,τι αφορά το Champions League.

*sumbissive: άνθρωποι που προτιμούν να υποτάσσονται στις ερωτικές σχέσεις τους.

Αλεξάνδρα Ηλιοπούλου
Συντάκτης: Αλεξάνδρα Ηλιοπούλου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.