Έκθεση ζωγραφικής των μαθητών του Γυμνασίου-Λυκείου, εντός του Ειδικού Καταστήματος Κράτησης Νέων Αυλώνα, φιλοξενείται από αύριο μέχρι την επόμενη Πέμπτη,  στην Αίθουσα της Βιβλιοθήκης του Ιδρύματος Μαραγκοπούλου για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (Λυκαβηττού 1Γ, Αθήνα).

 

Η έκθεση έχει τον τίτλο «Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων» και αποτελείται από έργα που δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο του μαθήματος των Καλλιτεχνικών. 

 

Τόπος: Αίθουσα της Βιβλιοθήκης του Ιδρύματος Μαραγκοπούλου για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΙΜΔΑ), Λυκαβηττού 1Γ, Αθήνα.

 

Χρόνος: Από την Τρίτη 7 έως την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017, Δευτέρα-Παρασκευή 10:00 π.μ. – 7:00 μ.μ. 

 

Ακολουθεί η πρόσκληση των μαθητών του Ειδικού Καταστήματος Κράτησης Νέων: 

"Εμείς, οι μαθητές του Καλοκαιρινού Σχολείου 2016-2017, που λειτουργεί στο χώρο του Γυμνασίου-Λυκείου εντός του Ειδικού Καταστήματος Κράτησης Νέων Αυλώνα (Ε.Κ.Κ.Ν.Α.), με χαρά σας προσκαλούμε στα εγκαίνια της Έκθεσης ζωγραφικής με τίτλο «Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων» που θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη, 7 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 6:30 μ.μ. στην Αίθουσα της Βιβλιοθήκης του Ιδρύματος Μαραγκοπούλου για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΙΜΔΑ), Λυκαβηττού 1Γ, Αθήνα.

Η έκθεση, η οποία περιλαμβάνει έργα τα οποία δημιουργήσαμε στο πλαίσιο του μαθήματος των Καλλιτεχνικών, θα διαρκέσει από τις 7 έως τις 16 Νοεμβρίου 2017 (Δευτέρα-Παρασκευή: ώρες 10:00 π.μ. – 7:00 μ.μ.) και θα φιλοξενηθεί στους χώρους του ΙΜΔΑ, λόγω διευκόλυνσης της μετακίνησης της υπερεκατονταετούς Προέδρου του.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα.

Με εκτίμηση,

Οι μαθητές του Καλοκαιρινού Σχολείου"

Κυριακή Παπαναστασίου
Συντάκτης: Κυριακή Παπαναστασίου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.