Τις εργασίες του αναπτυξιακού συνεδρίου για την παραγωγική ανασυγκρότηση, που διεξάγεται από την Τετάρτη στην Κρήτη, πρόκειται να «κλείσει» αύριο ο πρωθυπουργός με κεντρική ομιλία του.

Ο Αλέξης Τσίπρας θα βρεθεί αύριο στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, στο οποίο διεξάγεται το 3ο κατά σειρά περιφερειακό αναπτυξιακό συνέδριο, από τη σειρά των αντίστοιχων συνεδρίων που έχει προγραμματίσει η κυβέρνηση για τις 13 περιφέρειες της χώρας.

Έτσι, αύριο Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου, στις 19.30 ο πρωθυπουργός θα μιλήσει στο Ηράκλειο, ενώ την Παρασκευή ο Αλέξης Τσίπρας θα βρεθεί στα Χανιά, όπου και θα απευθύνει ομιλία στο Φόρουμ «Καθαρή Ενέργεια για τα Νησιά της ΕΕ».

Αναλυτικά, το πρόγραμμα του πρωθυπουργού έχει ως εξής:

 

Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου - Ηράκλειο

11:00

Επίσκεψη στο Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας

 

18:00

Σύσκεψη για τη σύνοψη του Περιφερειακού Συνεδρίου με  τους Υπουργούς που συμμετείχαν στις εργασίες του, τον  Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρο Αρναουτάκη και τον Δήμαρχο Ηρακλείου, Βασίλη Λαμπρινό, στο Ξενοδοχείο Αστόρια

 

19:30

Κεντρική ομιλία στο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση στο Κινηματοθέατρο Αστόρια

 

Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου - Χανιά

10:00

Ομιλία στο Φόρουμ «Καθαρή Ενέργεια για τα Νησιά της ΕΕ», στο Κέντρο Μεσογειακής Αρχιτεκτονικής

 

Γιώργος Διάκος
Συντάκτης: Γιώργος Διάκος Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.