Εξεταστική επιτροπή ζητήθηκε, εκτός από την Νέα Δημοκρατία σχετικά με το θέμα του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, από την Ένωση Κεντρώων για το πρώτο εξάμηνο της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, όταν υπουργός Οικονομικών ήταν ο Γ. Βαρουφάκης.

Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Ένωσης Κεντρώων αναφέρει τα εξής:

«Πολύ μεγαλύτερη σημασία από την εξεταστική που ζητάει η ΝΔ για τον Καμμένο, προσλαμβάνει τώρα μια εξεταστική για το θέμα Βαρουφάκη. Υπάρχει υπόνοια ότι το πρώτο εξάμηνο του 2015 η χώρα φλέρταρε με το Grexit και οι ευθύνες είναι τεράστιες. Μπορεί, ο κ. Τσίπρας στη συνέχεια να ασπάστηκε τον ρεαλισμό και να μην τα τίναξε όλα στον αέρα, όμως χάθηκε χρόνος και μεγάλωσε η "μαύρη" τρύπα. Καλό θα είναι όλα τα γεγονότα της εποχής εκείνης να φωτιστούν, γιατί πολλοί των παραγόντων της εποχής  εκείνης, εξακολουθούν να είναι κορυφαίοι παράγοντες σήμερα».

Συντάκτης: Μαρία Γεωργακοπούλου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.