Δεν είμαστε (σε καμιά περίπτωση!) από 'κείνους που αρέσκονται στο «εσείς μη μιλάτε, κάνατε χειρότερα!», αλλά εντάξει, μερικές φορές στην άκρη απ' τα χείλη μας (και την πένα μας) το έχουμε!

Βγήκε π.χ. σήμερα το μεσημέρι ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ κ. Γ .Κουκουτσάκος και, απαντώντας σε ερώτηση σχετική με τις δηλώσεις του υπουργού Επικρατείας κ. Ν. Παππά – σύμφωνα με τις οποίες τυχόν ακύρωση του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες θα σημάνει επιστροφή στην κατάσταση ανομίας – είπε πως «πρόκειται για ένα νέο επεισόδιο στις αλλεπάλληλες προσπάθειες επηρεασμού του ΣτΕ» συμπληρώνοντας πως «υποκρύπτουν ένα νέο κύκλο απειλών και προσπάθειας επηρεασμού των δικαστών».

Αυτά, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ. Του πρώην κυβερνώντος κόμματος. Του κόμματος εκείνου που, τρία και κάτι χρόνια νωρίτερα (17 Ιουνίου 2013) έκανε... γαργάρα την απόφαση του ΣτΕ που έκρινε πως κακώς έκλεισε η ΕΡΤ και πως πρέπει να λειτουργεί μέχρι να δημιουργηθεί τουλάχιστον ο νέος (δημόσιος) ραδιοτηλεοπτικός φορέας.

Θα πείτε, δεν προσπάθησε να «επηρεάσει τους δικαστές»: απλά... τους αγνόησε! Ε, εδώ είναι που έρχεται στα χείλη το «εσείς κάνατε χειρότερα»! Για να μη σχολιάσουμε δηλαδή την αναφορά στο «μαύρο σύννεφο που συσσωρεύεται πάνω από τη Δημοκρατία» και θυμηθούμε τις.. άκρως «δημοκρατικές» στιγμές που ζήσαμε με πρωθυπουργό τον κ. Αντ. Σαμαρά!

Ι. Δ. Σ.