Έχεις καλεσμένο  τον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, τον άνθρωπο που επιχειρεί να βάλει τάξη στην ανομία που επικρατεί στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο και από τον οποίο εξαρτάται η συνέχιση της δραστηριότητας του τηλεοπτικού σταθμού που φιλοξενεί και τη δική σου εκπομπή.

Αντί να τον πάρεις με το καλό, του πετάς στα μούτρα ότι είναι ο Υπουργός του φιάσκου των τηλεοπτικών αδειών και ότι είναι ανήθικο να σχετίζονται τα έσοδα από τον διαγωνισμό για την αδειοδότηση τους με τη δυνατότητα χρηματοδότησης των σχολικών γευμάτων.

Οι ερωτήσεις σου αφορούν από το αν καπνίζει μπάφο και πηγαίνει στις …«Κούκλες» με τον Καρανίκα μέχρι το αν είναι αδίστακτος καρεκλομανής και ξοδεύει πολλά χρήματα σε συριζοτρόλ !!

Εμφανώς σαρκαστικά αναρωτιέσαι αν το καλοκαίρι του 2018 θα γίνει τελετή λήξης των μνημονίων, ενώ παρατηρείς εξυπνακίστικα ότι το τελευταίο εξ αυτών ψηφίστηκε τον Ιούλιο του 2015, όσο ακόμα ίσχυε η εντολή του ελληνικού λαού (βλ. Ιανουάριος 2015) για απεμπλοκή από τη μνημονιακή λιτότητα.

Μέχρι και τον Στέλιο Παππά, τον πατέρα του κορυφαίου κυβερνητικού στελέχους, τολμάς να πιάσεις στο στόμα σου, ενώ ξεδιάντροπα ισχυρίζεσαι ότι η ΕΡΤ είναι …κυβερνητικό κανάλι!!!

Μην αναρωτιέσαι, λοιπόν, που ο κόσμος που αποθεώνει τον ΣΥΡΙΖΑ – κάτι που οπωσδήποτε θα αποτυπωθεί στις επόμενες εκλογές - σου γυρνά την πλάτη, ούτε για την αιφνιδιαστική διακοπή της εκπομπής σου, αποτέλεσμα της χαμηλής τηλεθέασης.

«Όπως στρώσατε κοιμάστε» Απόστολε Μπαρμπαγιάννη και Ελληνοφρένεια!

Κ. Π.