Σε κινητοποιήσεις θα προχωρήσει η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης ΟΣΕ την επόμενη εβδομάδα διαμαρτυρόμενη για την προβληματική κατάσταση των υποδομών  και των συνθηκών εργασίας τους. Η απόφαση τους αναφέρει ότι «την ερχόμενη Τρίτη 30/05/2017 και Τετάρτη 31/05/2017 θα πραγματοποιηθούν 4ωρες κυλιόμενες στάσεις στα εμπορικά τρένα καθώς και στάσεις εργασίας στα επιβατικά τρένα. Στα επιβατικά οι στάσεις θα γίνουν σε ώρες που δεν θα ενοχλεί την μετάβαση των επιβατών από και προς την εργασία τους. Την ερχόμενη Πέμπτη 01/06/2017 θα πραγματοποιηθεί 24ωρη απεργία και θα δοθεί συνέντευξη τύπου από την ΠΕΠΕ για την κατάσταση υποδομής και τις συνθήκες εργασίας των Μηχανοδηγών.»

Επιπλέον θα αποφασίστηκε ότι θα στείλουν εξώδικο στο «Υπουργείο Μεταφορών και ΡΑΣ, στο οποίο θα καταγράφονται όλα τα προβλήματα στην υποδομή» και θα προσφύγουν στο ΣΕΠΕ «για τα ωράρια εργασίας».

Συντάκτης: Αρχοντούλα Βαρβάκη Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.