Σοβαρό εργατικό ατύχημα με τρεις τραυματίες σημειώθηκε χτες στην εταιρεία υγραερίου TOP GAS στον Ασπρόπυργο. Στη χθεσινή ανακοίνωση του διοικητή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου «Αττικόν», Κων. Δραγώνα, διαβάζουμε: «Οι δύο διασωληνώθηκαν άμεσα και φέρουν εγκαύματα 1ου και 2ου βαθμού, στο πρόσωπο, τον κορμό και τα άκρα. Κατόπιν πλήρους ελέγχου, ο ένας τραυματίας μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου μας και ο δεύτερος θα αντιμετωπιστεί σε Μονάδα άλλου Νοσοκομείου καθώς γίνονται οι δέουσες ενέργειες για τη μεταφορά του. Ο τρίτος τραυματίας, είναι σε καλή κατάσταση και παραμένει στο Τμήμα Βραχείας Νοσηλείας για παρακολούθηση.» Έχει ήδη πάρει εξιτήριο.

Το Σώμα Επιθεώρησης εργασίας έχει προβεί στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να διερευνηθούν τα αίτια του ατυχήματος.

Το Κλαδικό Συνδικάτο Ενέργειας εκφράζει τη συμπαράσταση τους στους τραυματίες συναδέλφους τους και σημειώνει: «Το κλαδικό Σωματείο Ενέργειας στέκεται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό των τραυματιών, αλλά παράλληλα εντείνει την πάλη του για τα ζητήματα υγείας και ασφάλειας σε κάθε χώρο δουλειάς.»

Η ΓΣΕΕ και το Εργατικό Κέντρο Ελευσίνας επίσης έχουν εκδώσει ανακοινώσεις συμπαράστασης στους τραυματίες εργαζόμενους.

Συντάκτης: Αρχοντούλα Βαρβάκη Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.