Εν ώρα εργασίας έχασε την ζωή του ο 23 χρόνων διανομέας εργαζόμενος σε κατάστημα καφέ στο Γαλάτσι. Συγκεκριμένα, ο νεαρός διανομέας σκοτώθηκε στις 11 Ιουλίου στην οδό Παπαφλέσσα 58 στο Γαλάτσι γύρω στις 19.30 το απόγευμα. Το μηχανάκι συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που προσπαθούσε να μπει σε parking πολυκατοικίας, όταν ο οδηγός επιχειρούσε να προλάβει την παράδοση μιας ακόμα παραγγελίας.

Το ατύχημα αυτό ήρθε να προστεθεί στα προηγούμενα δύο που είχαν συμβεί το προηγούμενο διάστημα, όταν μάλιστα λίγους μήνες πριν οι διανομείς είχαν πραγματοποιήσει μοτοπορεία στο κέντρο της Αθήνας (25 Μαΐου) και συναντήθηκαν με τον υφυπουργό Εργασίας Ανδρέα Νεφελούδη.

Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνει με τον πλέον σκληρότερο τρόπο την κατάσταση που επικρατεί στον τομέα του επισιτισμού, με ανάλογα γεγονότα να συμβαίνουν συχνά. Αντιμετωπίζοντας μία πραγματικότητα, όπου τα εργατικά δικαιώματα, οι βασικοί κανόνες υγιεινής και ασφάλειας δεν υφίστανται, διαμορφώνεται μία κατάσταση, στην οποία ευνοείται η εργοδοτική αυθαιρεσία.

Συντάκτης: Μαρία Γεωργακοπούλου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.