Δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία προειδοποιώντας μας πως η θερμοκρασία μπορεί να φτάσει και τους 43 βαθμούς Κελσίου την Παρασκευή και το Σάββατο. Η θερμοκρασία θα πέσει σε όλη τη χώρα τη Δευτέρα.

Σύμφωνα με αυτό η θερμοκρασία στο εσωτερικό της ηπειρωτικής χώρας θα φτάσει την Τετάρτη τους 39 βαθμούς Κελσίου, την Πέμπτη τους 40-41 βαθμούς Κελσίου, την Παρασκευή και το Σάββατο τους 42 και πιθανώς τους 43 βαθμούς Κελσίου και την Κυριακή στα δυτικά τους 37 - 39 και στην υπόλοιπη χώρα τους 40-42 βαθμούς Κελσίου.

Οι παραθαλάσσιες και νησιωτικές περιοχές θα έχουν χαμηλότερες θερμοκρασίες. Η θερμοκρασία θα φτάσει Την Τετάρτη και την Πέμπτη τους 35 βαθμούς Κελσίου, την Παρασκευή και το Σάββατο τους 36-38 βαθμούς Κελσίου και την Κυριακή στα δυτικά τους 33-35 και στις υπόλοιπες περιοχές τους 37-39 βαθμούς Κελσίου.

Για περισσότερες πληροφορίες συμβουλευτείτε τα καθημερινά δελτία καιρού και την ιστοσελίδα της ΕΜΥ. 

Συντάκτης: Αρχοντούλα Βαρβάκη Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.